Vår???

Nu så. Då har man Betalat månadens räkningar. Bokat besiktningstid till bilen. Jag har även deklarerat på internet. Var lite förvånad över att det gick så smidigt. Jag har till och med gjort avdag! Nätet är fantasktigt....
När jag kom hit till Kirko så var det 6-7 plus grader men nu vräker snön ner. Det har kommit nästan två decimeter. Så här är det ingen vår än.

Lägger in lite bilder. En bild på en sol nedgång i slutet av Mars från vårat köksfönster. Och två bilder från Rombakksbotten i påskas. Tog bilen ditt en eftermiddag och fikade på klipporna. Grymt mysigt.

          

20070417

Har besökt den stora staden för ett läkar besök. Måste få ett friskintyg för att få jobba uppe i liftstolpar. Allt gick finfint. Ska bara göra ekg test på cykel. Men för att jag är frisk så kan det dröja nån månad.
Annars så händer det inte så mycket. Har blivit erbjuden ett nytt jobb till nästa säsong. Tekniskt ansvarig för liftarna i gränsen. Ska förhandla i veckan om det. Har även sökt högskola.


Sol eller Storm

Hej. Har hunnit göra en del sen sist jag var här. Jag har gjort en topp tur i Norge på ett berg som heter Spanstinden. Jag har skrivit högskoleprovet och så har jag förstås åkt en massa skidor.
Vi hade fyra dagar med klar blå himmel och plus grader förra veckan. Sjukt skönt fast det kom lite tidigt. Men nu har det börjat bli som vanligt igen. Storm o snö.

Försöker komma på vad jag ska göra till sommaren o hösten. Svårt det där. Har jobb i Gränsen till slutet av Juni. Sen blir jag "ledig" till mitten av Augusti. Då drar höstmeken igån. Låter ju rätt så trevligt. Men undrar vad jag ska ta mig till sen. Hmm, det löser sig nog på nåt sätt.

Lite bilder.

Toppen av Spanstinden. Sam, Frida o Pierre. På andra bilden är det Sam som bränner puder uppe på Nordals.