Rogers pass

            

Hejsan på er.
Här på andra sidan den stora pölen går allt bara fint. Igår (Onsdag) var jag och Tobbe på en topptur i ett jätte fint tur område som kallas Rogers pass. Själva vägen upp ligger på 1300meters höjd över havet. Vi fick en otroligt fin tur. Nästan klar blå himmel och inte speciellt kallt. Danne kunde inte följa med eftersom han har tyvärr dragit på sig en förkylning.
Just nu har vi nio dagar kvar här i Golden. Sen blir det en lite roadtrip söderut. Det har kommit hit fler svenskar och norrmän. Vi är nästan 15 stycken från skadinavien som umgås i backen och på kvällar. Ibland försöker vi få i gång en afterski som inte finns här. Trodde att det var vanligt här efter som det är ett engelskt uttryck men så var det verkligen inte. Men vi brukar gå till en lite Pub som heter The taps. Dom har sjukt god mat. Som Olaerys fast bättre. Maten på restauranger är lite billigare än i sverige men maten man köper i matvarubutiker är lika dyrt. Vi har det riktigt bra här men boendet kunde varit lite bättre. Värmen inomhus är väldigt varierande. När man vaknar på morgonen kan det vara otroligt kallt. Är det väldigt kallt ute så har vi is på insidan av fönstren. Dom kan verkligen inte bygga hus här... Men det är ju skönt att vi har tillgång till bubbelpool o bastu. Mycket trevligt att hoppa i när man kommer hem från en hård dag i backen.

Sköt om er där ute.

Powpow

               Powpow

Toppe bränner puder i Super bowl. En sjukt fin dag.

Idag fick dom igång internet på motelet. Skönt att kunna kolla mail och väder. Grabbarna drog iväg till backen vid elva. Själv så tog jag en vilodag. Trevligt med lite tid för sig själv. Har varit riktigt kallt här. -17 grader på toppen av berget..

Golden

Golden

Bilden visar Golden nere i dalen. Bergen här är otroligt fina med oändliga möjligheter till offpist åkning. Väldiga granar nästan hela vägen upp till bergstopparna. En grymt fin terräng att åka i.

Tjenare.

Tack för att ni läser min blogg. Vi har även skaffat en sida på resedagboken.
Här kommer adressen.
http://www.resedagboken.se/Default.aspx?documentId=3

Hej på er